IIN KOULUJEN LIIKUNTASALIVUOROT
Iin koulujen liikuntasalivuoroja haetaan suoraan kouluilta. Hakuaika ilmoitetaan Iin kunnan tiedotteissa ennen hakuajan alkamista.


KUNTOSALIT:


IIN KUNTOKLUBI -PUNTTISALI
Iin Kuntoklubin perinteinen kuntosali sijaitsee osoitteessa Kauppatie 12. Kuntosalia voi käyttää magneettikortilla joka päivä klo 7-21. Lisätietoja ja hinnat Iin Kuntoklubin kotisivuilta.


KUIVANIEMEN KUNTOSALI
Kuivaniemen kuntosali on ainoa Iin kunnan/Ii-instituutin omistama kuntosali. Kuntosali sijaitsee Kuivaniemellä osoitteessa Kirkkotie 48, entisen kirkonkylän koulun liikuntasalissa. Avainkortteja saa Kuivaniemen kirjastosta kirjaston aukioloaikoina. Avainkortilla voit käyttää salia viikolla klo 6-22, viikonloppuisin klo 7-22.

Hinnasto:
Korttimaksu 10 € (tarvitsee maksaa vain kerran)

· 1 vuosi 110 €, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 90 €

· 6 kk 75 €, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 50 €

· 1 kk 25 €, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 20 €

· Perhelippu (kaksi aikuista + 2 lasta)
6 kk 250 €
1 vuosi 350 €

Huom! Maksuvälineinä käyvät myös ePassi ja Smartum-palveluseteli.
Kuivaniemen kuntosalikortti sisältyy (yli 65-vuotiaiden) Seniorikortin* hintaan.

*65 vuotta täyttäneet iiläiset voivat lunastaa itselleen Seniorikortin. Seniorikortti on Iin kunnan tukema liikuntakortti, jolla saa tuntuvan alennuksen liikuntapalveluista. Valittavana on Seniorikortti joko Oulun kaupungin uimahalleille tai Kemin uimahallille.

Seniorikortti Oulun kaupungin uimahalleille lunastetaan Iin kunnan yhteispalvelupisteeltä. Sähköisen monitoimikortin hinta on 3,00 €, ja se maksetaan vain kerran. 30 kerran sarjalipun omavastuuhinta on 35€.

Seniorikortti Kemin uimahalliin lunastetaan Kemin uimahallilta. 30 kerran sarjalipun omavastuuhinta on 35€.
Seniorikortti on voimassa koko vuoden. Kortin latauskertoja ei ole rajoitettu, eli vuoden aikana voi ostaa useammankin sarjalipun.

Seniorikortin maksettua voi Kuivaniemen kirjastosta (Kuivaniemen kirjaston aukioloajat) käydä noutamassa Kuivaniemen kuntosalikortin, joka sisältyy Seniorikortin hintaan.

Lisätietoa:
Pekka Suopanki p. 050 3950 392
Riitta Räinä p. 050 3950 305


LIIKUNTAKESKUS MOVEN KUNTOSALI

Kuntosali sijaitsee Iissä osoitteessa Laitakuja 4. Lisätietoa löydät täältä.
.


OLHAVAN KUNTOSALI

Kuntosali sijaitsee Olhavan Areenalla (ns. vanha urheilukenttä) osoitteessa Kemintie 1795.
Kuntosalia voi käyttää rajattomasti avaimen hintaa vastaan. Avaimen voi noutaa 20 € hintaan Kalevi Stenbergiltä. Ylläpitäjänä toimii Olhavan seudun kehittämisyhdistys ry.

Lisätietoja:
Kalevi Stenberg puh. 040 5609 249

IIN URHEILIJOIDEN RYSÄ
Iin Urheilijat ry:llä on Iissä urheilijaintalo Rysä. Taloa voi vuokrata esimerkiksi erilaisiin tilaisuuksiin. Lisätietoja Rysästä löydät Iin Urheilijoiden kotisivuilta.

Mikäli listasta puuttuu liikuntapaikka, jonka haluaisit lisätä sivustolle laita ne sähköpostilla marjo.veijola@ii.fi