Iin kansalaisopisto
Iin kunnallisen liikunnan järjestämisestä vastaa Iin kansalaisopisto. Kansalaisopiston liikuntakurssitarjonta on todella monipuolinen; työikäisille tarjontaa on esimerkiksi kahvakuulasta jambailaan ja kehonhuoltotunneista kuntonyrkkeilyyn. Lisätietoa löydät kansalaisopiston sivuilta.

Iin pääkirjaston ja Kuivaniemen kirjaston kävelysauvojen ja kahvakuulien lainauspalvelu
Voit lainata näitä välineitä omalla kirjastokortillasi. Välineiden laina-aika on kaksi viikkoa. Kokeile kahvakuulailua ensin lainakuulalla, ja innostut ehkä ostamaan omankin! Kuulia on 4, 6, 8, 10 ja 12 kg painoisia. Treenivinkkejä kuulailuun tai vaikka sauvakävelyyn voit kysellä esimerkiksi Iissä on Ilo -hankkeen liikuntaneuvojalta numerosta 050 3950 391.

Yksittäiset liikunnanohjauskerrat tilattavissa Iissä on Ilo -hankkeen liikuntaneuvojalta
Haluatteko tutustua kaveri- tai työporukalla tiettyyn liikuntalajiin? Hanke tarjoaa maksutonta liikunnanohjauspalvelua, jossa liikunnanohjaajan voi tilata ohjaamaan esimerkiksi lajikokeilun pienryhmälle tai suuremmallekin porukalle. Myös järjestöt ja seurat voivat tilata yksittäisiin tapahtumiinsa liikunnanohjausta. Kysy lisää numerosta 050 3950 391 tai sähköpostitse heidi.holappa@ii.fi

Tietoa Iin liikuntatapahtumista, liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista löytyy myös facebookista: